طرح های پژوهشی
1- رابطه تنظیم اسمزی با عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا در شرایط تنش خشکی - مجری طرح
2 - تاثیر برخی از تیمارهای شیمیایی بر دوام عمر و کیفیت گل بریده میخک- مجری طرح
3-اثر پیش تیمار سالیسیلیک اسید و هیدرو پرایمینگ بر صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک ذرت در شرایط تنش شوری - مجری طرح
4- تاثیر پرتو تابی UV- C، تیمار گرمایی و متیل جاسمونات بر خواص کیفی و تنش اکسیداتیو در میوه توت فرنگی - مجری طرح
5 - مطالعه تاثیر زیست محرک های حاوی اسید آمینه بر خسارت سرما و عملکرد بادام - همکار طرح
6 - امکان تولید ارقام پاکوتاه خرما از طریق افکندن هوایی و جابجایی کل گیاه - همکار طرح
7 - بررسی تولید نشاء خرما با استفاده از بیوراکتور آزمایشگاهی - همکار طرح
8- بررسی اجزاء تشکیل دهنده اسانس، ترکیبات فنلی، خاصیت انتی اکسیدانی و ضد میکروبی سه گونه گیاه دارویی مرزه تحت شرایط آنتوژنی متفاوت - همکار طرح
9- تاثیر زمان برداشت و مرحله رسیدن بر میزان و تغییرات مواد فنولیکی در گوجه فرنگی رقمpetoearly - مشاور و همکار طرح
10-جداسازی و ارزیابی اغازگرهای ریز ماهواره ای از گیاه اویشن جهت انالیز ژنوم - همکار طرح